Penyes Rotges

Refurbishment

This free-standing home in the municipality of Santa Ponça was completely renovated both inside and out. Large picture windows were designed to bring greater light into the room as well as to take advantage of the house’s spectacular views to the bay. The home was made more comfortable and was reformed completely, structurally as well as in terms of facilities, and the latest in home automation technology was installed.

Outdoors, the existing terrace was enlarged and a spectacular infinity pool built. In addition, the house has a guest apartment and is surrounded by relaxation areas and plants.

A porch wraps around the dwelling, offering the perfect place to relax. The swimming pool in front of it provides an attractive water surface.

  • 1.270 sqm
  • 530 sqm
  • 5
  • 5

Construction photos